Galleri

Värmepumpar

Vi kommer till er och gör ett kostnadsfritt besök samt att ni får en kostnadsfri offert. Om ni inte har haft bergvärme innan så lämnar vi totalentreprenad som innehåller både ny bergvärmepump, installation och borrning.

Vi tar bort den gamla värmekällan och installerar en ny. Efter installation startar vi upp värmepumpen och ger er en genomgång av hur den fungerar. 

Avloppsbyte

Nedanför ser ni ett exempel på ett avloppsbyte vi har utfört från gamla trasiga gjutjärnsrör till nya PP-rör. Vi gör allt från start till slut vilket innebär att till ett fast pris utför vi:
– Skära/bila           – Bortforsling av massor           – Rörläggning 
– Dubbning           – Gjutning                -Grovstäd  

Ett avloppsbyte utför vi på endast tre arbetsdagar. 

Badrum

Ni får alltid ett kostnadsfritt besök och en gratis offert efter besöket. När vi utför en renovering av ett badrum arbetar vi tillsammans med elektriker, plattsättare/mattläggare och snickare, vilket innebär att vi kan lämna totalentreprenad på arbetet. 

Vi på Wermlands Energi & Rörservice byter rör, golvbrunn och avlopp om det skulle behövas. Vi sätter in nya dolda vattenrör eller utanpåliggande rör om så önskas. När själva badrummet är färdigt kompletterar vid med installation av badrumsmöbler, t.ex. kommod  och duschväggar.